- Vesti -

Novi skandal drma Holivud: Glumac Armi Hamer optužen da je kanibal i sadista

Holivudski glumac Armi Hamer optužen je za kanibalizam nakon što je u javnost izašlo niz poruka koje je navodno slao jednoj ženi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Ja sam sto odsto kanibal. Želim da te pojedem", glasi jedna od poruka.

U drugoj razmeni, kaže: "Moram da popijem tvoju krv" i "Biću mnogo nevaljao sa tobom".

U drugim porukama obraća se ženi kao "robinji" i kako želi da joj "odseče nožni prst", ali i izražava želje za dominacijom nad njom.

"Ti samo živiš da bi se pokorila i bila moj rob. Odsekao bih ti jedan nožni prst i držao u džepu, tako da uvek imam deo tebe u svom vlasništvu", piše u jednoj od poruka.

"Ne želim ni jednog [drugog roba]. Nikada se nisam osećao ovako snažno. Previše pijan i iskren", navodi se dalje.

Armi, koje je glumio u nizu hit-filmova poput "The Social Network", "Call me by your name" i "Rebecca" nije se javno obratio povodom ovih kontroverzi.

Navodne poruke 34-godišnjeg glumca nisu verifikovane, što je navelo mnoge da nagađaju da bi mogle biti lažne.

Međutim, žena koja je optužila Armija Hamera da joj je slao poruke sa fantazijama o kanibalizmu, tvrdila je da ima dokaz da su od njega a ne od nekog drugog.

Anonimna korisnica podelila je fotografiju za koju navodi da joj je poslao ovaj glumac, a koja prikazuje tetovažu ruku sličnu onoj koju glumac ima.

Na fotografiji je ruka prikazana preko papira na stolu. Osoba sa slike ima tetovažu na prstenjaku. Čini se da je fotografija poslata sa Armijevog Instagram naloga, istog onog od kog je žena dobijala kontroverzne poruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu