- Vesti -

"Borata sam vratio zbog Trampa, sad je sa njim gotovo"

Saša Baron Koen polako zaokružuje Boratov svet, rekavši da se lik više nikad neće vratiti.

Izvor: Headliner
Podeli
 EPA/PAUL BUCK
EPA/PAUL BUCK

Vest je stigla ubrzo nakon što je Koen ostvario međunarodni uspeh sa poslednjim ostvarenjem – Borat Subsequent Moviefilm, piše Far Out Magazine.

Projekat je započet 2006. godine, sa originalnim satiričnim dokumentarcem, u kom je Koen predstavio "nesvakidašnjeg" TV novinara iz Kazahstana. Film je bio toliko popularan da je zacementirao Koenovu slavu, do danas ostavši njegova najpoznatija uloga.

"Borata sam vratio zbog Trampa. Postojala je svrha za ovaj film i zaista ne vidim svrhu da ga radim ponovo. Borat je zaključan u ormariću", rekao je Koen nakon poslednjeg filma o Boratu za Variety.

U novom nastavku, Koen je svetu predstavio i Mariju Bakalovu, u ulozi Boratove ćerke Tutar, ujedno targetirajući bivšeg predsednika Donalda Trampa i njegovog zamenika Majka Pensa u toku pandemije korona virusa i američkih predsedničkih izbora 2020, prenosi Headliner.

"Postojali su trenuci u toku snimanja kad sam se zapitao: Zašto ovo radim? Da li sam lud? Da li sa mnom nešto nije u redu?", rekao je, pričajući o novom filmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 138 idi na stranu