Zbog navodnog raskida popularnog para nastao haos među tinejdžerima FOTO

U medijima se pojavila se vest da su raskinuli Voyage i Breskvica, a tinejdžeri širom regiona na društvenim mrežama tuguju zbog tog navodnog ljubavnog sloma.

Život

Izvor: B92

Subota, 09.01.2021.

18:40

Zbog navodnog raskida popularnog para nastao haos među tinejdžerima FOTO
Foto: Depositphotos/inesbazdar

Ako niste u srednjoj školi ili ako niste mnogo zainteresirani za balkansku muzičku scenu, onda se sad verovatno pitate: "Ko su uopšte Voyage i Breskvica?"

Reč je o srpskoj teen senzaciji čije pesme na YouTube-u imaju milione pregleda, a tinejdžeri u svim zemljama bivše Jugoslavije ih obožavaju.

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, par je privukao veliku pažnju 2019. godine prvom zajedničkom pesmom Vrati me. Nakon toga usledilo je još pesama, a ostvarili su saradnju sa još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvezdama.
Njihovoj popularnosti dodatno je pridonela činjenica da su bili u vezi, a letos se pričalo i da su vereni, što su oni kasnije porekli.

Međutim, ovih dana su izbrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama, što je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, veoma pogodilo njihove mlade fanove. Na nebrojenim fan stranicama koje mogu da se pronađu na Instagramu njihovi fanovi ne prestaju da oplakuju njihov navodni raskid.

"Zašto ste raskinuli?", "Je li istina da ste raskinuli?!", "Neee, zašto ste raskinuli", komentari su koji su preplavili njihove Instagram profile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: