Osramoćeni Kevin Spejsi se oglasio

Osramoćeni glumac, koga nema u Holivudu otkako ga je Entoni Rep optužio za seksualni napad 2017. godine, u četvrtak je podelio dvominutni video-snimak u kom je obećao nadu svima koji razmišljaju o samoubistvu.

Život

Izvor: B92

Petak, 25.12.2020.

12:11

Osramoćeni Kevin Spejsi se oglasio
Foto: Getty Images, Frederick M. Brown / Stringer

"Ako stojite na mestu na kom više ne možete stajati, ako patite i potrebna vam je pomoć, ako osećate krivicu ili sramotu, ako se borite sa svojim identitetom, ako ste saterani uza zid ili osećate da za vas ne postoji put, bez obzira na vašu situaciju, obećavam vam da put postoji i da u ovo vreme, vreme praznika i kasnije, čak i ako to ne osećate, postoje ljudi koji shvataju i mogu pomoći ", rekao je Spejsi.

"Niste sami", poručio je.

Spejsi, sedeći na klupi blizu vode, rekao je da su mu se mnogi obratili 2020. godine i ispričali mu o svojim borbama.

"Moja sposobnost da budem tu za njih zaista je moguća samo zbog mojih poteškoća", rekla je zvezda.

"I iako mi je bila čast da pružim podršku, moram reći, iskreno, to je i van mojih mogućnosti. Veće je od mene", dodao je.

Otkako je Rep prvi put otkrio navodni napad koji mu se desio kada je imao 14 godina, desetine muškaraca oglasili su se sa sličnim optužbama protiv Spejsija.

Glumac je negirao bilo kakve nezakonite radnje.

Video-snimak završava brojem telefonske linije za prevenciju samoubistava i Spejsijevim obećanjem gledaocima da će "biti bolje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: