Gordon Remzi brani cenu svog doručka: "Ako nemate da ga platite, onda ste sirotinja"

Gordon Remzi, proslavljeni kuvar i TV zvezda, kao dodatak meniju u svom luksuznom restoranu u Londonu predstavio je – "engleski doručak". Ta objava koja datira iz septembra mnoge je iznenadila, ali oni koji su i probali taj specijalitet ostali su nemalo razočarani veličinom porcije, ali pre svega – cenom.

Život

Izvor: B92

Utorak, 22.12.2020.

13:16

Gordon Remzi brani cenu svog doručka:
Foto: Getty Images, Amy Sussman / Staff

Naime, običan engleski doručak u njegovom restoranu košta – 19 funti (oko 2.500 dinara).

U poslednja tri meseca Remzi je trpeo kritike na svoj račun, ali sada je konačno odlučio da progovori o bezveznom doručku koji košta kao "suvo zlato".

Za Insajder je rekao da ne misli ništa da menja, i da bi taj doručak izabrao kao svoj poslednji obrok.

"Stojim uz njega čvrsto. Bez problema bih ga pojeo na poslednjoj večeri. Ovo je pravi engleski doručak pojačan zapečenim pasuljem", rekao je kuvar. Što se tiče cene, zloglasni kuvar tu nije birao reči.

"Znate šta? Ako vas brine cena, onda ste sirotinja i j**** ne možete da ga priuštite sebi!", rekao je on.

Inače, samo doručak u Remzijevom restoranu sadrži dva jaja, jednu kobasicu, pečurke, grilovani paradajz, malo slanine i zapečeni pasulj.

Ljudi su se u neverici pitali zašto bi neko za ovakav običan doručak istovario tolike pare, ali Ramzi ostaje pri svome i sve kritičare naziva – idiotima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

221 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: