General tvrdi da postoji "vanzemaljski savez": "Čovečanstvo još nije spremno"

Bivši šef svemirske divizije izraelske vojske Haim Eshed tvrdi da su Tel Aviv i Vašington kontaktirali "Galaktičku federaciju"vanzemaljaca i da zejedno vrše eksperimente na ljudima, ali da čovečanstvo još nije spremno za "istinu" o životu u svemiru.

Život

Izvor: Sputnik

Četvrtak, 10.12.2020.

09:50

General tvrdi da postoji
Ilustracija/Foto: Depositphotos/mcornelius

Penzionisani general Haim Eshed (87), koji je bio na čelu svemirske jedinice Ministarstva odbrane Izraela gotovo tri decenije, tvrdi da postoji "vanzemaljski savez".

"Vanzemaljci su tražili da se ne priča da su ovde, jer čovečanstvo još nije spremno", rekao je Eshed za izraelski list "Džudiot ahronot".

Prema njegovim rečima, američki predsednik Donald Tramp bio je na ivici da to objavi, ali su vanzemaljci u Galaktičkoj federaciji to sprečili porukom: "Sačekajte, prvo pustite da se duhovi smire. Ne žele da imamo masovnu histeriju".

"Žele da nas prvo učine razumnim. Čekali su do danas da čovečanstvo evoluira i dostigne fazu u kojoj ćemo razumeti šta su svemir i svemirski brodovi", dodao je on.

Iako je ostalo nejasno šta se tačno promenilo da bi se sprečila tobožnja "masovna histerija" na koju su vanzemaljci upozorili, Eshed je očigledno osetio da je došlo to vreme dodajući da je ne samo komunicirao sa vanzemaljcima, već da oni održavaju "podzemnu bazu u dubinama Marsa".

U svojoj najneverovatnijoj tvrdnji, Eshed je rekao da je američka vlada postigla izričit "dogovor" sa posetiocima iz svemira, prenosi RT.

"Potpisali su ugovor sa nama da ovde zajedno eksperimentišemo", rekao je ne nudeći detalje o uslovima navodnog međuplanetarnog sporazuma ili prirodi eksperimenta.

Bivši general je dodao da vanzemaljci samo "istražuju" i nastoje da uvrste čovečanstvo među "pomagače" u svojoj težnji da "shvate pravila univerzuma". On tvrdi da, bar za sada, nema razloga za strah od invazije neprijateljska sila, uprkos eksperimentima koji se vrše na ljudima.

Eshed je priznao da bi se njegove tvrdnje, koje je ponudio bez dokaza, mogle činiti neobitnim, ali je rekao da veruje da će ih čovečanstvo postepeno prihvatiti kao istinu, uz pretpostavku da su neki ljudi možda već "videli svetlost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

328 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: