Snežana Babić: Naziv pesme "Sneki rep" sam ja smislila VIDEO

Ona je karijeru gradila bez skandala, samo talentom i kvalitetnim pesmama. Postavlja muzičke standarde, pozitivnom energijom i osmehom ostavlja bez daha, a pre samo nekoliko dana dobila je "Estradnu nagradu za životno delo". Ona je Snežana Babić - Sneki.

Život

Izvor: Prva TV

Četvrtak, 03.12.2020.

15:35

Snežana Babić: Naziv pesme
Foto: Printskrin TV Prva

"Trudila sam se da dam najbolje od sebe publici u proteklim decenijama... Nema tu nikakve tajne, prvu pesmu sam snimila 1988. godine i ona se i danas pušta", rekla je Sneki gostujući na TV Prva.

Ona je u emisiji "150 minuta" govorila o svojim pesmama, te navela da je presrećna što je "radila prave stvari".

"Ipak se to pokazalo kroz ove vreme, trajnost tih pesama", poručila je Sneki.

Govoreći o pesmi "Sneki rep", ona je rekla da je ona smislila njen naziv i da joj je za nju "vetar u leđa" dao film "Tesna koža".

"Bila je pesma za koju sam ja smislila naziv u to vreme, pa što ne bi bilo u narodnoj muzici i neki rep. Pojaviti se na filmu je veoma važno, bila sam počastvovana što sam u društvu Laneta Gutovića i Nikole Simića", poručila je pevačica.

Pogledajte više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: