Misteriozni monolit pojavio se na planini u Kaliforniji

Novi misteriozni monolit se pojavio na vrhu planine u Kaliforniji, samo nedelju dana nakon što se isti objekat pojavio u pustinji u Juti, pre nego što su ga ljudi uništili.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 03.12.2020.

10:39

Misteriozni monolit pojavio se na planini u Kaliforniji
Ilustracija/Foto: Depositphotos/aruns913

Lokalne novine iz obližnjeg gradića Ataskadero, na centralnoj obali kalifornijske obale, izvestile su o novom monolitu, ovog puta na planini Pajn, gde je na desetine planinara došlo da vidi misteriozni objekat, preneo je Gardijan.

"Deluje da je monolit napravljen od nerđajućeg čelika, visok je više od tri metara i širok 45 centimetara. Objekat je zavaren na svakom uglu, sa šrafovima koji pričvrsćuju čelični okvir iznutra. Monolit je klimav i može se pomeriti", pisalo je u tekstu novine Ataskadero. Podsetimo, krajem novembra tajanstveni monolit otkriven je u zabačenom delu savezne države Juta u SAD-u, a uočili su ga državni službenici dok su na tom području iz helikoptera brojali muflone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: