Amadeus bendu stižu bezosećajne ponude: "Pustite nas da ožalimo brata kako dolikuje"

Bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je od posledica koronavirusa u utorak, a vest o njegovoj smrti potresla je ceo region.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2020.

18:30

Amadeus bendu stižu bezosećajne ponude:
Ilustracija/Foto: depositphoto/ Kuzmafoto

Ono što mnogi, a posebno njegove kolege iz benda, nisu očekivali nakon ovog tragičnog događaja je da će mnogi iskoristiti priliku da pošalju svoje ponude da sviraju u bendu.

Gitarista ovog muzičkog sastava Milan Kordulup oglasio se na svom profilu na Fejsbuku.

"Dragi bubnjari, kolege, prijatelji i rodbino talentovanih bubnjara, molim vas da se ne nudite za Tokanovo mesto, pustite nas da ožalimo Brata kako dolikuje!", započeo je Milan.

"Taj neko bi trebalo prvenstveno da zna da se mesto u "Amadeusu" ne dobija po preporučivanju samog sebe u ovako teškom trenutku, naprotiv, to samo govori koliko su bezosećajni i nekvalitetni ljudi, a takvima nikada neće biti mesto u bendu ", zaključio je on u svom statusu.

Dragi bubnjari, kolege, prijatelji i rodbino talentovanih bubnjara, MOLIM VAS da se ne nudite za Tokanovo mesto,...

Posted by Milan Kordulup on Monday, 30 November 2020

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: