Ćerka Miše Aleksića: "Još uvek čekam da se probudim iz ovog strašnog košmara"

Basista rok grupe "Riblja čorba" Miroslav Miša Aleksić preminuo je u 67. godini od posledica koronavirusa.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2020.

14:01

Ćerka Miše Aleksića:
Ilustracija/Foto: depositphoto/ MikeEdwards

Mišina ćerka Mina oprostila se od oca emotivnim rečima na svom nalogu na Fejsbuku.

"Još uvek čekam da se probudim iz ovog strašnog košmara i potrčim ti u zagrljaj tvoje neizmerne ljubavi. Danas je sa tobom umro veliki deo mene, scena rokenrola i život je siromašniji za jedno beskrajno dobro,pozitivno i pošteno biće. Više ništa neće biti isto, ni miris vazduha, ni zvuk gitare, ni porodično putovanje, ni ukus naše omiljene klope, ni sreća u sitnicama koje priređujemo jedno drugome, ni strah od gluposti i zezanje naših internih fora", počela je ona.

"Beskrajno mi nedostaješ ali tvoja energija će zauvek živeti u meni, mami, u mojoj deci, ostavio si trag iza sebe koji će biti večan kao i moja ljubav prema tebi Hvala ti tata što si naučio da budem ovo što jesam i što ćemo se zbog tebe boriti mama i ja hrabro ovako kao i ti. Hvala svima koji su bili i biće uz nas. Volim te van granica života Ćaki, nebo je bogatije za muzičku scenu sada, srećan put na novom putovanju koje te čeka, ne zaboravi svoju gitaru. Vidimo se gore, čuvaj me do tada!", napisala je Mina uz emotikone srca i gitare, pored zajedničke fotografije sa ocem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: