Posebna kobila je zaslužna što su se Spajsice ponovo okupile VIDEO

Ljubitelji ženske pop-senzacije 90-ih, "Spice Girls" mogu da zahvale jednom konju na dugo očekivanom ponovnom okupljanju grupe prošle godine.

Život

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2020.

09:02

Posebna kobila je zaslužna što su se Spajsice ponovo okupile VIDEO
Foto: Getty Images, Jeff J Mitchell / Staff

Džeri Halivel, koja je napustila grupu 1998. godine, izjavila je kako ju je njen plemeniti konjić Lepotica inspirisao da se vrati na scenu.

Ova 48-godišnjakinja, koja je priznala da se osećala "usamljeno" nakon svog dramatičnog odlaska, rekla je da je njena kobila zaslužna za povratak u grupu.

"Svoj život sam 100 odsto posvetila muzici", rekla je Džeri, dodajući da je u trenutku odlaska iz "Spice Girls" bila na pragu svoji tridesetih godina i da nije bila sigurna gde pripada.

Pronašla je utehu u jahanju.

"Kada sam pronašla kobilu Lepoticu, dobila sam hrabrost nazad. Kada smo zajedno osećam se kao žena na konju koja se oseća hrabro - to je to. A ponekad je jednostavno neverovatno osećati to", istakla je ona.

Tada se osećala i dovoljno osnaženo da izađe na scenu sa svojim bivšim koleginicama iz grupe.

"Imala sam želju za povezivanjem. Osećaj slobode i radosti bio je veći od straha. Lepotica me je tome naučila", priznala je Džeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: