Voditeljka Prve TV: "Nije nimalo naivno, virus udara tamo gde ste najslabiji"

Voditeljka jutarnjeg programa Prve TV, Marija Savić Stamenić, završila je u bolnici zbog koronavirusa. Ona se, putem Instagram storija, obrtila svojim pratiocima i objasnila kako joj je.

Život

Izvor: B92

Subota, 21.11.2020.

09:55

Voditeljka Prve TV:
Foto: Prva TV

"Nešto kao grip. Tako sam ja mislila. I tako sam odgovarala drugim ljudima koji su brinuli. Prvih nekoliko dana baš tako je i bilo. Ali, sve posle toga bilo je mnogo gore od gripa. Provela sam nekoliko dana u bolnici sa obostranom upalom pluća i simptomima koje nikad ranije nisam osetila. Molim vas da se čuvate", napisala je.

"Verujte mi da nije nimalo naivno. I, najgore od svega, potpuno je nepredvidivo. Dva dana si sasvim dobro, osećate se kao da ste ga pobedili, a onda vas iznenadi i udari tamo gde ste bili najslabiji", poručila je voditeljka.

"Čuvajte sebe, čuvajte ljude koje volite! Molim vas!", poručila je na kraju Marija, koja je otkrila da je pozitivna pre više od dve nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: