Pevačici jedna nozdrva pozitivna a druga negativna na koronavirus: "Želim svoj novac nazad"

Pevačica Erika Badu podelila je rezultate brzog testa na kovid 19 koji je pokazao da je i pozitivna i negativna na koronavirus.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 15.11.2020.

10:23

Pevačici jedna nozdrva pozitivna a druga negativna na koronavirus:
Foto: Getty Images, Jemal Countess / Stringer

"Nemam simptome. Testirala sam se na kovid 19. Ista ambulanta. Leva nozdrva pozitivna. Desna nozdrva negativna", napisala je Badu te dodala da je lekar prijavio samo pozitivan rezultat.

Erika se tog dana testirala tri puta. "Ovo je moj treći brzi test u 24 sata. Mi se svi uvek testiramo pre svakog nastupa. Pre ovog sam se testirala dva puta i leva nozdrva je bila pozitivna, a desna negativna. Moramo da istražimo ove testove, želim svoj novac nazad", dodala je kasnije uz snimku, a objavila je i rezultate testova kao dokaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: