- Vesti -

Preminuo Kićo Slabinac

Legendarni hrvatski pevač Krunoslav Kićo Slabinac (76), kome su ugrađena tri bajpasa krajem jula, preminuo je jutros, prenose regionalni mediji.

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija/Foto: Depositphotos/ChiccoDodiFC
Ilustracija/Foto: Depositphotos/ChiccoDodiFC

Pročitajte još:

Kićo Slabinac priključen na respirator

Preminuo je jutros u 6.50 sati u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a u kojoj je ležao već tri meseca. On je početkom prošlog meseca, kako je pisao Jutarnji, zbog pogoršanog zdravstvenog stanja priključen na respirator.

Slabinac je operisan u KBC-u Zagreb, gde se prvo nije oporavljao po planu zbog problema sa zarastanjem grudne kosti izazvanog viškom kilograma.

Nakon toga je, kako piše Jutarnji list, dobio bolničku infekciju, a potom i upalu pluća.

Kićo je u bolnici početkom avgusta završio zbog koronarne bolesti koja mu je bila zahvatila krvne sudove. Uprkos uspešnom zahvatu, tokom kojeg su mu ugrađena tri stenta, oporavak se zakomplikovao jer mu rana na grudnom košu nije zarastala kako treba.

Slavonski muzičar je proteklih meseci još nekoliko puta bio operisan, a iako su se njegovi bližnji nadali da će sve krenuti nabolje, lekari su ih u više navrata spremali i za ono najgore. Iza Kiće su ostali njegovi neutešni sinovi Pavao (41) i Ivan (39), prijatelji i brojni obožavatelji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 123 idi na stranu