Britni je izgubila

Američki sud odbio je zahtev Britni Spirs (38) da njenog oca ukloni kao staratelja njenog imanja.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.11.2020.

13:37

Britni je izgubila
Foto: Getty Images, Gabe Ginsberg / Stringer

Džejmi Spirs je zakonski staratelj svoje ćerke već 12 godina, usled zabrinutosti zbog njenog mentalnog zdravlja.

Samjuel Ingam, advokat pop zvezde, rekao je da se Britni "plaši" oca kao i da neće nastupati sve dok on ostane na poziciji staratelja.

Advokat njenog oca tvrdio je da je Džejmi uvek postupao u najboljem interesu svoje ćerke. Sudija je rekao da će razmotriti buduće žalbe na njegovo otpuštanje ili potpuno uklanjanje.

U međuvremenu, na zahtev Britni Spirs, finansijska kompanija "Bessemer Trust" imenovana je za kostaratelja.

Tokom saslušanja u utorak, Ingam je rekao da ona i njen otac nemaju "održiv radni odnos" i da "dugo nisu razgovarali".
Foto: GettyImages, Frazer Harrison / Staff
Ali Vivijen Torin, advokat Džejmija Spirsa, tvrdila je da je razlog zbog kog nisu razgovarali taj što je gospodin Ingam savetovao Britni da ne komunicira sa ocem.

Gospođa Torin je takođe branila način rada Džejmija Spirsa kao staratelja.

Kada je preuzeo tu ulogu, gospođa Spears je bila u parnicama vrednih desetina miliona dolara. Ali pod njegovim vodstvom, prema rečima advokatice Torin, njeno poslovanje sada vredi 60 miliona dolara.

Pravna bitka odvija se u pozadini pokreta "Oslobodite Britni" - grupe obožavalaca koji veruju da Britni drže u zatočeništvu kako njen otac tako i drugi učesnici ovog procesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: