Glumica slomila ruku zbog američkih izbora FOTO

Rouz Makgauan primljena je u bolnicu nakon što je slomila ruku. Povredila se kada je pokušala da vidi rezultate američkih predsedničkih izbora dok je bila na stepenicama.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.11.2020.

12:05

Glumica slomila ruku zbog američkih izbora FOTO
Foto: Getty Images, Ari Perilstein / Stringer

Glumica i aktivistkinja je obavestila obožavaoce o povredi i podelila sliku iz bolničkog kreveta u Meksiku. Na fotografiji je podigla levu ruku, koja je u gipsu.

"Čitanje rezultata izbora u SAD dok si na stepenicama = slomljene kosti", napisala je Rouz Makgauan u opisu fotografije.

Poznata po tome što otvoreno kritikuje vlast, glumica je iskoristila priliku i da prokomentariše preskupi američki zdravstveni sistem.

"U Meksiku je moja poseta hitnoj pomoći koštala 250 dolara, u poređenju sa verovatno oko 10.000 dolara za bolnice u Kaliforniji za istu nesreću", napisala je ona, dodajući da SAD nije zemlja slobodnih građana, već onih koji plaćaju previše za usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: