Božo Vrećo: "Uvek iznenadim, ne radim to zbog para već ljubavi"

Njegovi koncerti se pamte. Njegov glas još više. Jedinstven i uvek svoj, bez kompromisa - pevač Božo Vrećo.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.11.2020.

11:38

Božo Vrećo:

"Dosta sam putovao, uradio čak nešto koncerata u celom ovom, da ne kažem ludilu. Imao sam četiri koncerta - Keln, Rijeka i dva u Zadru, sa svim merama", rekao je Vrećo, gostujući na TV Prva, a koji će imati i dva koncerta u Beogradu.

Na pitanje šta publika može da očekuje u glavnom gradu Srbije, Vrećo je odgovorio:

"Može da očekuje puno ljubavi. Zbog toga publika i dolazi. To je prevashodno i zašto se ja bavim muzikom. Dakle, ne kalkulacija, ne novci, ne komerecijalnost, već samo ljubav koju imate u sebi i dajete drugima... To je jedan moto sa kojim živim i koji se ne menja", dodao je Vrećo.

Kaže i da ovo što nam se dešava "nas je poprilično osvestilo ne smao ekološki, već i ekonomski, da se preispitamo ko smo i šta želimo".

Pogledajte više u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: