Đoković se sastao sa Nestorovićem: "Duo NN" FOTO

Dr Branimir Nestorović, pulmolog koji je u proteklim mesecima postao izuzetno popularan, pohvalio se susretom sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 05.11.2020.

12:29

Đoković se sastao sa Nestorovićem:
Foto: Printscreen / Prva

On je na svom profilu na Instagramu objavio da se sastao sa srpskim igračem 3. novembra.

"Duo NN", napisao je Nestorović.

Nestorović je nedavno otišao u penziju, a osim svojoj privatnoj ordinaciji i lečenju dece, posvetiće se, kako je najavio, i jednom projektu sa Novakom.

"Već tada sam isplanirao da ću da otvorim ordinaciju, isplanirao sam tri-četiri neka projekta, koja su meni važna. Jedno je sa Novakom sa Teslijancima, i to će dobro da krene. Čekamo da Novak završi turnire", rekao je nedavno Nestorović.
Foto: Printscreen / Instagram
On je ranije govorio da je u kontaktu sa Đokovićem, kao i da pripremaju zajednički projekat. Podsetimo, Nestorović je ranije stao u odbranu Đokovića, koji se našao na meti kritika zbog dešavanja na "Adrija turu". Podsetimo, nekoliko tenisera se zarazilo koronavirusom tom prilikom, a među njima je bio i Novak Đoković.

On je tada rekao da turnir nije greška, te konstatovao da je "teško biti šampion ako si Srbin".

Pre svega toga, kada je Novak izrazio ideju da dođe u Srbiju početkom maja, Nestorović je istakao da se čuo sa najboljim teniserom sveta, te da mu je lično pružio informacije u vezi sa dolaskom u Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: