Džoni Dep je zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd, plašila se za život

Američki glumac Džoni Dep izgubio je u ponedeljak slučaj protiv londonskog tabloida "San", koji je tužio za klevetu zbog toga što su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene", javlja Asošiejted pres.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 03.11.2020.

08:18

Džoni Dep je zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd, plašila se za život
Foto: Getty/Stuart C. Wilson / Stringer

Sudija londonskog suda Endru Nikol rekao je da veruje da je glumac zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd do te mere da se često plašila za svoj život i da su optuženi tokom suđenja dokazali da su njihovi navodi protiv Depa "suštinski istiniti".

Depovi advokati rekli su da bi bilo "smešno" da se glumac ne žali na odluku.
Foto: Getty/Stuart C. Wilson / Stringer
Tokom skoro tri nedelje ovog leta Nikol je od Depa i Herdove slušao svedočenja u kojima su optuživali jedno drugo za zlostavljanje.

"Otkrio sam da je velika većina navodnih napada na gospođu Herd od gospodina Depa dokazana", napisao je Nikol u svojoj presudi.

Na verovatno najvećem suđenju za klevetu u Velikoj Britaniji u 21. veku, Dep je tužio izdavača tabloida i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona, zbog članka iz aprila 2018. godine u kojem je optužen za napad na Amber Herd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: