Velikanke sporta ulaze u brak: Fudbalerka Megan Rapino zaprosila košarkašicu Sju Bird FOTO/VIDEO

Jedan od najvećih sportskih parova odlučio je da napravi korak dalje u svom odnosu.

Život

Izvor: B92

Subota, 31.10.2020.

09:19

Velikanke sporta ulaze u brak: Fudbalerka Megan Rapino zaprosila košarkašicu Sju Bird FOTO/VIDEO
Foto: GettyImages, Julio Aguilar / Stringer

Košarkašica Storm Sijetla, Sju Bird, objavila je na Instagramu fotografiju koja je zabeležila trenutak u kom je njena dugogodišnja partnerka, fudbalska zvezda Megan Rapino, prosi.

Iako nema posebne objave na fotografiji, svima je jasno šta se dešava.
"Ja sam gej", rekla je Bird.

"Megan je moja devojka... To nisu tajne za ljude koji me poznaju. Ne osećam se kao da nisam proživela svoj život. Mislim da ljudi imaju tu pretpostavku da ako ne pričate o tome, morate da se krijete, kao da je to tajna. Za mene to nikada nije bio slučaj", rekla je ona svojevremeno.
Uprkos tome što su dugi niz godina profesionalno igrale u istom gradu, njih dve su se prvi put srele tokom Olimpijskih igara 2016. godine u Rio de Žaneiru, gde je Bird pomogla timu SAD da kući odnese zlatnu medalju.

Prema navodima medija, zajednički agent ih je upoznao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: