Srbin je ženi Amerikanki dao celu čašu rakije, njena reakcija mnoge je nasmejala: "To, snajka"

Još jedan Srbin rešio je da na Jutjubu promoviše našu kulturu i hranu, a video-snimak koji je okačio sa svojom suprugom Amerikankom posebno je privukao pažnju mnogih.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.10.2020.

15:29

Srbin je ženi Amerikanki dao celu čašu rakije, njena reakcija mnoge je nasmejala:
Ilustracija/Foto: depositphoto/ vision.si

Naime, novi hit na Jutjubu zasigurno su Vladislav i Mia Milanović. Srbin Vladislav i Amerikanka Mia su već neko vreme u braku, a njihov život prate stotine hiljada ljudi na Jutjubu.

Jedan od njihovih najpopularnijih video-snimaka je onaj na kojem Mia isprobava tradicionalnu kuhinju s naših prostora i ocenjuje ukus. Tu su gibanica, ajvar, gurmanska lepinja, ćevapi, ali i pasulj i dve torte.

Uz ručak je neizostavna i salata, pa je Mea probala šopsku, koja joj se svidela i dala joj je desetku, a ukus pljeskavice ju je oduševio. Pljeskavici je dala devetku.

"Mi u Srbiji ne stavljamo skoro ništa na meso, samo po sebi je ukusno. Jedemo dosta luka", priznao je Vladislav.

Kada je na red došao ajvar, Mia ipak, ovim jelom nije bila oduševljena.

Kako joj se ćevapi nisu toliko dopali kao pljeskavica, njima je dala "samo" osmicu.

Na kraju, kako je rekla, njeni favoriti su šopska i gibanica, uopšte joj se nisu svideli pasulj i ajvar.

"Uživala sam u srpskoj hrani", bila je iskrena Mija.

Ipak, najzanimljiviji deo video-snimka je kad joj je suprug dao celu čašu rakije i rekao joj da je popije na eks. Njenu reakciju pregledalo je 300.000 ljudi, a među komentarima su se našle stotine Srba, Hrvata i drugih koji su nahvalili hrabrost gospođe Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: