Krštenje pošlo naopako, roditelji tuže popa: "Beba je bila u šoku" VIDEO

Majka deteta koje se krstilo u nedelju u Limasolu, na Kipru, najavila je tužbu protiv sveštenika koji je držao ceremoniju krštenja, jer je bio veoma grub prema bebi.

Život

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2020.

15:51

Krštenje pošlo naopako, roditelji tuže popa:
Foto: depositphotos/Goruppa

Kako tvrdi, on je nekoliko puta agresivno uronio bebu u svetu vodicu, dok je dete sve vreme plakalo. Posle ceremonije, beba je bila u modricama, prenosi portal 24 sata. Na video-snimku je primetno da je majka napustila prostoriju jer to nije mogla više da gleda, a sveštenik nije pokazao apsolutno nikakvu nameru da prekine.

"Vikali smo na njega, govorili smo mu da prestane, a on je samo rekao 'Ja tako krstim, pustite me da odradim svoj posao' i nastavio. Taj sveštenik nam je uništio najlepši dan, a bebu smo odveli kod lekara i 24 sata posle incidenta je još uvek u šoku", rekla je ona.

"Krstio sam puno dece. Kad sam video da je ova beba pod stresom, hteo sam da završim sve što je pre moguće", izjavio je sveštenik, mada se čini da ga nikakvo izvinjenje neće spasiti tužbe roditelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: