Majli Sajrus tvrdi da je videla vanzemaljca: "Gledao me je u oči, mislila sam da će da se vrati"

Kontroverzna pevačica i glumica Majli Sajrus tvrdi da je imala kontakt sa vanzemaljcima i da je to iskustvo bilo toliko uznemirujuće da danima nije mogla da pogleda u nebo.

Život

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2020.

10:55

Majli Sajrus tvrdi da je videla vanzemaljca:
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer / Staff

U razgovoru za magazin "Intervju", Sajrus je rekla da je imala iskustvo sa vanzemaljcima i opisala kako se jednom prilikom vozila kroz San Bernardino sa prijateljem i da ju je "nekakav NLO progonio".

"Prilično sam sigurna u ono što sam videla, ali sam kupila i travu od jednog momka u kombiju, pa moguće je da je i od toga", izjavila je ona, prenosi Indy100.

Ona je tada objasnila kako je izgledao taj NLO i da je "blistao žuto". Navela je i da je njen prijatelj isto video NLO, kao i neki ljudi iz drugih automobila.
Foto: Getty/Erik Voake / Stringer
Navela je i da je uspostavila kontakt očima sa vanzemaljcem.

"Pogledao me je i uspostavili smo kontakt očima i to je ono što me je posebno šokiralo, gledajući u oči nečemu što sebi nemogu da objasnim šta je. Tresla sam se otprilike pet dana. To me je potpuno uništilo. Nisam više mogla da gledam u nebo istim očima. Mislila sam da bi mogli da se vrate", zaključila je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: