Kim Kardašijan: Plašila sam se da će me sestra pronaći mrtvu

Kim Kardašijan priznala da se bojala da će je sestra Kortni pronaći mrtvu tokom pljačke koja joj se dogodila u Parizu 2016. godine.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2020.

15:40

Kim Kardašijan: Plašila sam se da će me sestra pronaći mrtvu
Foto: GettyImages, Dimitrios Kambouris, Staff

U emisiji kod Dejvida Letermana Kim je opisala šta joj je prolazilo kroz glavu dok je bila napadnuta u svojoj sobi u pariškom hotelu.

Napad se dogodio tokom nedelje mode u Parizu, a kriminalci su ukrali nakit vredan 10 miliona dolara, dok je žena telohranitelj rijaliti zvezde u tom trenutku bila s njenim sestrama.

"Stalno sam razmišljala o Kortni, da će se vratiti kući, a da ću ja biti mrtva u sobi i biće istraumirana do kraja svog života", prisetila se Kim, prenosi US Weekly.

Rekla je Dejvidu da je, nakon što je čula buku na vratima hotela, predosetila da neko želi da je napadne pa je pokušala da pozove pomoć.

Pre nego što je uspela da pozove pomoć, banda uljeza ušla je u njenu sobu i zatražila da im da prsten koji joj je poklonio suprug Kanje Vest.

Kim je takođe otkrila da je u vreme pljačke imala samo ogrtač i kako ju je jedan od uljeza zgrabio.

"Bila sam uverena da će me silovati. Mislila sam da je to neizbežno", kazala je te ponovila da su je pljačkaši vezali lisicama, a oči i usta joj zalepili lepljivom trakom.

Kim je i ranije govorila o traumatičnim događajima od te večeri, a 2019. godine rekla je da se ponekad oseća kao da je sama kriva za pljačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: