Ljubili se na ulici - moraju da plate 400 evra

Jedan par u Milanu kažnjen je sa 400 evra jer su se ljubili na ulici prethodno skinuvši maske, čime su prekršili restriktvine mere uvedene u Italiji zbog pandemije koronavirusa.

Život

Izvor: Tanjug

Nedelja, 18.10.2020.

14:55

Ljubili se na ulici - moraju da plate 400 evra
Ilustracija/Foto: depositphotos/Y-Boychenko

Oni su rekli da ih je, nakon što su se poljubili na ulici na putu do restoran,a odjednom okružila policija, piše britanski "Dejli mejl".

Njih dvoje, Italijan star 40 godina, i Poljakinja, vereni su dve i po godine i, iako su pokušali da to dokažu policiji, morali su da plate kaznu jer su im u dokumentima dve adrese.

Utvrdivši njihov identitet policija ih je kaznila sa 400 evra, jer nisu poštovali obavezne mere nošenja maski i držanja razmaka od jednog metra.

Oni su pokazali policiji fotografije, video-snimke i prepisku kojima potvrđuju da su u dugogodišnjoj vezi i objasnili da su u tom trenutku bili sami na ulici, ali to nije pomoglo. Kažnjeni su, jer prema zakonu, moraju da budu prijavljeni na istoj adresi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: