- Vesti -

Influenser preminuo od korone: Tvrdio da virus ne postoji

Ukrajinski fitnes influenser Dmitrij Stužuk, koji je tvrdio da koronavirus ne postoji, preminuo je od posledica ove bolesti u trideset trećoj godini.

Izvor: Tanjug
Podeli

On se zarazio tokom boravka u Turskoj, a kako je objavio Skaj njuz, kada se vratio u Ukrajinu testiran je, nalaz je bio pozitivan, pa je završio u bolnici. Nakon osam dana lečenja pušten je kući, ali je nakon toga imao komplikacija sa srcem, a koje su vezane za koronu.

Bivša supruga influensera koji je promovisao zdrav život rekla je da je opet prevezen u bolnicu i to u teškom stanju i bez svesti. Ona je juče objavila da je preminuo.

"Dimo više nije s nama, njegovo srce nije izdržalo", napisala je Sofija i dodala da su za njim "ostale samo drage uspomene, troje prelepe dece i dragoceno iskustvo". Njih dvoje su se razveli samo šest meseci pre nego što se on razboleo, imaju troje dece, a najmlađe ima devet meseci.

Stužuk je prilikom prvog boravka u bolnici na Instagramu objavio sliku iz bolničkog kreveta. Napisao je da se jednog jutra u Turskoj probudio teško dišući, a vrat mu je bio otečen.

"Želim s vama da podelim da sam se razboleo i želim da pošaljem upozorenje svima. Bio sam među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razboleo. Korona nije tek kratkotrajna bolest, i nije uopšte bezazlena" napisao je uz objavljenu sliku na kojoj leži u bolničkom krevetu i prima terapiju kiseonikom.

U toj objavi na Instagramu napisao je i da su lekari insistirali da bude hospitalizovan i da će o danima provedenim u bolnici napisati poseban post.

"Bolnica je puna ljudi, neki su smešteni po hodnicima, nema hrane, nema toalet papira, nema pribora... Niko me na tako nešto nije upozorio. Stanje u zdravstvu u našoj zemlji zaslužuje posebnu objavu," napisao je.

strana 1 od 116 idi na stranu