"Boris Džonson je sa mnom prevario suprugu, bile su to lavine strasti"

Dženifer Arkuri, tehnološka preduzetnica, tvrdi da je premijer Velike Britanije sa njom prevario suprugu. Kako kaže, afera se desila kada je on bio gradonačelnik Londona.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 18.10.2020.

11:15

Foto: GettyImages/Leon Neal

U intervjuu za Dejli Mejl, Arkuri je na pitanje da li je imala aferu sa Džonsonom rekla samo "To se zna i bez odgovora". Navela je i da je on u to vreme bio oženjen Marinom Viler, svojom drugom suprugom.

Svoj odnos sa britanskim premijerom opisala je kao "lavine strasti". Ona je još ranije tvrdila da njih dvoje imaju "posebnu povezanost", ali je nikada ranije nije priznala da je priroda njihove veze bila i seksualna.

Za sada nema komentara iz premijerovog kabineta, a ukoliko su ovi navodi istina, to bi mogao da bude veliki skandal jer je Arkuri svojevremeno dobila na hiljade funti iz javnih sredstava.

Moglo bi ovo da pokrene pitanje o sukobu interesa, mada je Džonson takve navode ranije negirao, tvrdeći da je sve to bilo u skladu sa javnim interesom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: