Nenad Jezdić: "Društvene mreže su lažan svet"

Glumac Nenad Jezdić srećan je što je u prethodnom periodu imao mogućnost da radi, te mu je, kako kaže, zbog toga lakše pala aktuelna situacija u kojoj se zbog koronavirusa našao čitav svet.

Život

Izvor: B92

Subota, 17.10.2020.

11:30

Nenad Jezdić:
Foto: Printskrin/TV Prva

Glumac je mnogo pre epidemije koronavirusa napustio Beograd i preselio se na selo. Poslednjih nekoliko godina živi u Zabrdici kod Valjeva, gde ga je, kako kaže, rad sačuvao od bolesti.

Nenad Jezdić pored glumačkih angažmana okupiran je i poljoprivrednim poslovima u selu Zabrdica, gde već godinama živi, na imanju izolovanom od gradske vreve.

"Dosta se radi, radi se i u pozorištu, a radili smo i dve serije ovog leta. Kovid sam lakše podneo iz pozicije čoveka na svom imanju, na svom placu, u svojim voćkama, u svojoj poljoprivredi" rekao je glumac.

On je dodao i da nema profile na društvenim mrežama, jer je, kako kaže, to za njega lažan svet.

"Sajber svet podrazumeva lažni identitet, podrazumeva lažni profil, tendenciozno kazivanje, bez odnosa da se govori o čoveku, već o nekom objektu. Ne verujem u sajber svet, nemam mreže i profile, to je za mene lažni svet", iskren je bio Jezdić, prenosi "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: