Poslao ženi fotografiju polnog organa: Njen odgovor dobio 720.000 lajkova FOTO

Jedna žena iz Engleska postala je "hit" na internetu kada je njen odgovor muškarcu koji joj je poslao neželjenu fotografiju polnog organa dobio skoro 720.000 lajkova na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Petak, 16.10.2020.

16:20

Poslao ženi fotografiju polnog organa: Njen odgovor dobio 720.000 lajkova FOTO
Foto: depositphotos/SIphotography

Naime, Aleksandra Kuri je dobila fotografiju koju nikako nije tražila, pa je odlučila da se grubo našali sa pošiljaocem, ali i da ga uplaši.

Aleksandra mu je poslala poruku koja deluje kao automatska, u kojoj piše da je njegova IP adresa prosleđena policiji. Mano, muškarac koji je poslao fotografiju, uspaničio se i pokušao to da spreči, a kada je pomislio da nije uspeo, obrisao je svoj nalog na Tviteru (Twitter).

U komentarima su i ostale žene delile svoje savete za odbijanje ovakvih ljudi, pa je jedna korisnica Tvitera, na primer, napisala kako namerno ismeva fotografiju da bi smanjila samopouzdanje onoga ko je pošalje.

Jedno istraživanje navodi zapanjujući podatak - čak 50% žena na internetu dobija ovakve fotografije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: