Dejvid Atenborou (94) oborio rekord Dženifer Aniston: Milion za manje od 5 sati

Dejvid Atenborou, čuveni britanski prirodnjak i voditelj, postavio je novi rekord skupljanja pratilaca na Instagramu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2020.

08:15

Dejvid Atenborou (94) oborio rekord Dženifer Aniston: Milion za manje od 5 sati
Foto: Getty/WPA Pool / Pool

Naime, ser Dejvid Atenborou (94), koji se pridružio Instagramu pre samo nekoliko dana, prvih milion pratilaca skupio je za četiri sata i 44 minuta i time srušio rekord glumice Dženifer Aniston, koja je u oktobru prošle godine skupila milion prijatelja za pet sati i 16 minuta.

Slavni televizijski voditelj i prirodnjak otvorio je u četvrtak profil na Instagramu, rekavši kako je odlučio da koristi tu društvenu mrežu da bi pomogao "svetu u nevolji".

"Odlučio sam se na taj korak, da istražim novi oblik komunikacije jer je, kao što svi znamo, svet u nevolji", rekao je Atenborou u video-obraćanju na Instagramu.

Dejvid Atenborou snimio svoj poslednji veliki dokumentarac?

"Kontinenti gore, lednici se tope, koralni grebeni umiru, ribe nestaju iz naših okeana. Ta lista ide dalje. Ali znamo šta treba učiniti u vezi s tim. Idućih nedelja objavljivaću poruke kako bih objasnio koji su problemi i kako ih možemo rešiti", rekao je on.

Profilom upravljaju producenti njegovog nedavnog filma "Život na našoj planeti", koji iduće nedelje stiže u bioskope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: