Bivši major SAD: "Vanzemaljac je ubijen u blizini američke vojne baze"

Jedan vanzemaljac ubijen je u blizini američke vojne baze 1978. godine, tvrdi bivši major američkog vazduhoplovstva Džordž Filer.

Život

Izvor: Sputnjik

Četvrtak, 24.09.2020.

16:50

Bivši major SAD:
Foto: Depositphotos/mik38

Izveštaj penzionisanog vojnog oficira o navodnom incidentu detaljno je opisan u knjizi "Čudan zanat: Istinita priča o životu sa NLO-ima obaveštajnog oficira ratnog vazduhoplovstva".

Prošlog meseca Pentagon je pokrenuo radnu grupu za otkrivanje i analizu slučajeva neidentifikovanih letećih objekata i vazdušnih pojava. Ministar odbrane Mark Esper sastao se sa svojim japanskim kolegom Tarom Konom i njih dvojica su navodno razgovarali o istrazi NLO-a kao novom području saradnje dveju zemalja.

Knjigu sa svedočenjem majora o iskustvu sa NLO-ima napisao je nagrađivani istraživački novinar Džon L. Gera. Gera je intervjuisao Filera, pri čemu je on govorio o ovim "čudnim susretima" tokom četiri godine.

Filer je rekao da se 18. januara 1978. spremao za obaveštajni sastanak sa nadređenim oficirima kada je video starijeg vodnika koji je bio bled, uznemiren i "razrogačenih očiju".

"Na Fort Diku je upucan vanzemaljac", rekao je viši glavni narednik Fileru.

"Da li je to bio vanzemaljac iz druge države?", pitao je Filer.

"Ne, bio je iz svemira, svemirski vanzemaljac", odgovorio je glavni narednik. Tada je policajac Fileru rekao da su NLO-i nakon pucanja u svemirskog gosta počeli da "zuje kao ludi".
Foto: Depositphotos/elen7475
Mršavo i sivo-smeđe stvorenje

Prema Filerovim rečima, u vanzemaljca je pucao policajac koji je uočio "mršavo i sivo-smeđe stvorenje" u blizini njegovog automobila. Policajac je rekao vanzemaljcu da se zaustavi i pucao u njega nakon što je biće ignorisalo zahtev.

Kada je policajac kontaktirao vazduhoplovnu bazu Megvajer, na lice mesta stigao je specijalni tim za čišćenje koji je telo vanzemaljca odneo u vazduhoplovnu bazu Rajt Paterson u Ohaju.

Filer tvrdi da je podneo zahtev da razgovara sa svedocima i da vidi fotografije incidenta kako bi sačinio obaveštajni izveštaj, ali mu je uskraćen pristup.

Bivši major vazduhoplovstva član je nevladine organizacije koja se sastoji od bivših vojnih stručnjaka i astronauta, a koja je pozvala američke vlasti da objave sve poznate informacije o susretima sa NLO-ima.

U aprilu je Pentagon objavio tri video-snimka koji prikazuju američke pilote kako jure za onim što je Ministarstvo odbrane opisalo kao "neobjašnjive vazdušne pojave".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: