Reperu ipak nešto smeta u vezi sa jednom od najlepših žena na svetu: "To je nekako teško"

Zovu je jednom od najlepših žena na svetu, a Megan Foks, nakon rastanka sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom, u vezi je sa reperom Mašin Gan Kelijem, koji je otkrio kako je to biti u ljubavi sa ovom lepoticom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 24.09.2020.

09:10

Reperu ipak nešto smeta u vezi sa jednom od najlepših žena na svetu:
Foto: Getty/Andreas Rentz / Staff

Prema rečima 30-godišnjeg repera, prvi susret sa glumicom bio je ljubav na prvi pogled. Keli je u intervjuu sa Hauardom Sternom otkrio detalje njihove veze.

"Nisam znao šta je to dok nismo uspostavili kontakt očima. Tada sam rekao samo: Vau", rekao je Keli.

Ovaj momak, rodom iz Hjustona primetio je da je izlazio sa mnogo žena pre nego što se uozbiljio sa 34-godišnjom zvezdom. Međutim, objasnio je da njihova veza nije slična ničemu drugom što je ikada doživeo.

"Nakon što sam snimio... veliki deo albuma, zaljubio sam se prvi put. To je bilo moje prvo iskustvo kada sam bio otvoren za ljubav i takve stvari", priznao je te dodao:
"Definitivno nisam mislio da bi to ikada moglo da mi se dogodi".

Kada ga je voditelj pitao da li je to bila ljubav na prvi pogled, muzičar je odgovorio: "Da, sigurno."

Kako je objasnio, ipak u toj vezi nešto mu ne prija, tačnije medijska pažnja. Reper je objasnio da je publicitet oko njegovog ličnog života nova stvar za njega.

"To je nekako teško ... moja kuća nije zatvorena, znate? Znači, to je jedini problem. Svi znaju gde je moja kuća, tako da je to kao ovaj neobičan trenutak, kada sam živeo svoj život super normalno, a sutradan su ispred moje kuće svakodnevno bili paparaci", požalio se.
Foto: Getty/Jonathan Leibson / Stringer
Navodi i da im je dobro u vezi i da im se ne žuri ni sa čim. Dok ga je voditelj zadirkivao i rekao da bi mu bilo veoma drago da ih vidi pred oltarom, Keli je odgovorio:

"Pa, to je u redu. Da, ne slažem se s tim".

Pevač je tokom intervjua otkrio i da su se on i Megan povezali i na duhovnom nivou i otkrio da mu Bog dolazi "u mnogim oblicima".

Brajan Ostin Grin je u maju potvrdio da su se Megan i on rastali.

"Verujem u njenu procenu. Ne želim da ljudi o njoj misle kao o negativki ili da sam ja na bilo koji način žrtva", kazao je tada Grin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: