- Vesti -

Udovica Kobija Brajanta besna, tvrdi da njena majka laže: "Nisam je izbacila iz kuće"

Majka Vanese Brajant, Sofija Lejn, u nedavnom intervjuu je šokirala svet, tvrdeći da se njen odnos sa ćerkom nije samo drastično promenio, nego je nju Vanesa i izbacila iz kuće.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, Christopher Polk / Staff
Foto: GettyImages, Christopher Polk / Staff

U intervjuu Sofija tvrdi da ju je Vanesa nakon tragedije koja se desila početkom godine a u kojoj su poginuli Kobi i Điđi Brajant, naterala da se iseli iz porodične kuće, kao i da vrati automobil koji je koristila.

"Samo mi je rekla 'Ne želim te u ovoj kući' kao i da treba odmah da predam i automobil", rekla je Sofija.

Vanesa je na ovaj intervju burno odreagovala, govoreći da njena majka iznosi neistine.

"Nakon što sam iznenada izgubila muža i ćerku moja majka se usuđuje da na televiziji priča negativno o meni dok lije suze oko kola i kuće koji nisu bili na njeno ime", piše u Vanesinom podužem saopštenju.

Navodi da je njena majka u TV nastupu namerno skinula nakit koji inače nosi, i da je iscenirala sve kako bi izgledalo da nema finansijsku podršku od nje.

"Moj muž i ja smo je podržavali finansijski proteklih 20 godina, i ja nastavljam da činim to, uz mesečnu alimentaciju koju dobija od mene", navela je Vanesa, ocenivši Sofijine reči i optužbe "krajnje bolnim".

Vanesa je rekla da sada shvata šta je važno njenoj majki i kako je to užasno boli, ali da se nada da će Sofija sada prestati da govori o njihovom odnosu u javnosti.

strana 1 od 118 idi na stranu