Bivša ljubavnica kralja: "Pretili su mi sudbinom princeze Dajane"

Da je osveta ostavljene žene ono od čega većina muškaraca strahuje, na svojoj koži je osetio i bivši španski kralj Huan Karlos, nakon što je "Paris Match" objavio intervju s njegovom bivšom ljubavnicom Korinom Cu Sajn Vitgenštajn, koja je godinama bila prava misterija za sve evropske medije koji su pokušali da saznaju njen identitet.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.09.2020.

15:52

Bivša ljubavnica kralja:
Foto: Getty Images, JP Yim / Stringer

U intervjuu za "Paris Match" otkriva i javnosti do sada nepoznate detalje, koje je Korina svih ovih godina čuvala za sebe. Prema njenoj priči, kralj Huan Karlos navodno joj je u jeku njihove najveće ljubavi otkrio kako strahuje od svoje budućnosti, kao i planovima koje njegovi neprijatelji imaju da ga unište. Među njegovim neprijateljima na prvo mesto je stavila njegovu suprugu, kraljicu Sofiju, koju je optužila kako je radila sve kako bi na tron zaseo njen sin Felipe, danas aktuelni španski kralj.

Kako tvrdi Korina, bivša kraljica je izuzetno veliki manipulator koja je želela da kontroliše kraljevstvo, a oduvek je imala mnogo veći uticaj na sina, nego na supruga.

Novinar "Paris Matcha" dotakao se u intervjuu i kraljeve namere da je jednog dana oženi, ali i njegovog bega u Abu Dabi. Korina je na to odgovorila sasvim otvoreno i napomenula kako su zapravo kralj Felipe i njegova supruga, kraljica Leticija krivi jer nisu doneli dobru odluku.
Foto: Getty Images, Pool / Pool
"Tokom cele te krize, kraljevska porodica je trebalo da ostane zajedno. Poslati bivšeg kralja, koji je slabog zdravlja, u izgnanstvo i to u jeku pandemije koronavirusa, potpuno je neodgovorno", smatra Korina.

Bivša ljubavnica kralja Huana Karlosa priznala je da su počeli da je proganjaju nakon otkrića njihove afere, a tvrdi i da su pokušali da je ućutkaju preteći joj sudbinom princeze Dijane. Zbog svega je, kaže, 65 miliona evra koje je dobila od bivšeg španskog kralja, smatrala velikodušnim darom i priznanjem koliko mu je značila, uprkos tome što je on taj novac tražio natrag dve godine kasnije.

Huan Karlos, bivši 82-godišnji španski kralj, u braku je s kraljicom Sofijom od 1962. godine, a njegova ljubavna afera s Korinom, poslovnom ženom rođenom u Danskoj, trajala je od 2004. do 2009. godine. Njihova romansa je senzacionalno otkrivena 2012. godine kad je Huan Karlos tokom lova na slonove u Bocvani slomio kuk pa je morao da se vrati sa putovanja na kom ga je tada pratila Cu Sajn-Vitgenstajn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: