- Vesti -

Adam Sendler sprema novi film: Glumi Bobi Marjanović, a traže se i srpski glumci

Čuvenom holivudskom glumcu Adamu Sendleru za novi film koji radi u produkciji Netfliksa potrebna su tri glumca koji tečno govore srpski.

Izvor: B92, Serbian times
Podeli
Foto: Gettyimages/Tommaso Boddi
Foto: Gettyimages/Tommaso Boddi

U filmu "Hustle", koji režira Džeremaja Zagar, Adam Sendler glumi skauta NBA tima Filadelfija siksers koji u potrazi za košarkaškim talentima stiže u Srbiju, gde sreće, nikog drugog do - Bobana Marjanovića.

Naš košarkaški as, koji u stvarnom životu brani boje Dalas maveriksa, i koji je već imao filmsko iskustvo parirajući slavnom Kijanuu Rivsu u filmu "Džon Vik 3", u filmu glumi jednu od glavnih uloga.

Radnja se dalje odvija tako što košarkaški skaut (Sendler) nepravedno dobija otkaz zbog Bobija, ali ipak odlučuje da ga dovede u Ameriku kako bi dokazao da obojica imaju kvalitet da naprave karijere u NBA ligi.

Scene za film se snimaju u Filadelfiji, a producenti su trenutno u potrazi za nekoliko glumaca, američkih Srba, koji tečno govore naš jezik.

"Tražimo ženu i tinejdžera koji bi trebalo da glume Bobijevu suprugu i sina, kao i jednog muškarca za ulogu čoveka koji radi kao obezbeđenje. Supruga bi trebalo da ima između 40 i 45 godina, sin između 15 i 19, a muškarac security guard između 30 i 50. I, naravno, svi bi trebalo da govore srpski. Ove uloge u filmu će biti plaćene, pa se nadam da će neko iz srpske zajednice u Americi biti zainteresovan. Pozivam sve zainteresovane da me kontaktiraju što pre, a ja ću im odgovoriti na sva pitanja koja ih zanimaju", poručila je Dajana, direktor kastinga filma.

Zanimljivo je da je koproducent filma kompanija "Spring Hill Entertainment" čiji je vlasnik jedan od najboljih košarkaša na svetu Lebron Džejms.

Oglas je bio postavljen na društvenoj mreži LinkedIn, ali je jutros sklonjen. Nismo sigurni da li to znači da su pronašli odgovarajuće glumce, ili da će ga ponovo postaviti sa nekim izmenama.

strana 1 od 118 idi na stranu