- Vesti -

Džesika Alba snimila "bliski susret" sa zvečarkom VIDEO

Mnogima nije svejedno kada se nađu u blizini zmije, a strah je dodatno pojačan kada je ta zmija poprilično velika i, pritom, opasna po život. Džesika Alba našla se u toj situaciji, a snimak svog susreta sa zmijom podelila je sa pratiocima na Instagramu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Randy Shropshire
Foto: Gettyimages/Randy Shropshire

Ona je imala "bliski susret" sa zvečarkom, dobro poznatom otrovnicom čiji ugriz može biti smrtonosan. Mada u SAD svake godine zmije ujedu 45.000 ljudi, prijavi se manje od 80.00 ugriza otrovnih zmija, a manje od 15 osoba umre, strahopoštovanje prema otrovnicama je potpuno opravdano.

Na svu sreću, slavna glumica nije postala deo ove statistike. Ceo susret zabeležen je kamerom, a dogodio se za vreme snimanja u jednom parku, prenosi tPortal. Okružena drvećem, Alba je krenula da skida zaštitnu masku sa lica i u tom trenutku primetila je ogromnu zmiju na podu, tik do njenih nogu.

Ekipa koja je snimala glumicu takođe nije primetila zmiju koja je mirno stajala i nadala se da će proći neprimećeno. Životinja se verovatno osećala ugroženo, ali se Alba ipak veoma uplašila, što se može videti i po njenoj reakciji.

Glumica je vrisnula je kada je opazila zmiju i krenula je da beži, a ni ekipi iza kamere nije bilo svejedno kada su ugledali metar i po dugačku otrovnicu.

strana 1 od 118 idi na stranu