- Vesti -

Za novih deset godina: Prva televizija slavi deset godina postojanja

Ova godina važna je za Prvu, najmoderniju televiziju sa nacionalnom frekvencijom, koja proslavlja punih deset godina postojanja. Otkako je počela da radi, Prva srpska televizija je umnogome oblikovala i redefinisala medijsku scenu Srbije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Prva TV
Foto: Prva TV

Zahvaljujući inovativnom i kvalitetnom programskom sadržaju, vrhunskoj produkciji i jedinstvenim emisijama od samog početka, Prva je u rekordnom roku postala komercijalna stanica broj jedan, čije emisije redovno ulaze u top-10 najgledanijih.

Pažljivo kreiran i raznovrstan program za svačiji ukus razlog je zašto je Prva uspela da se pozicionira kao moderna TV stanica sa dobrim imidžom i jakim kredibilitetom, i postane omiljena stanica u domovima širom Srbije.

Najsavremenija oprema i profesionalni tim kreirali su televiziju koja stoji rame uz rame sa svetskim vodećim TV kućama i sa ponosom može da se pohvali najsavremenijim vizuelnim identitetom i unapređenim informativnim programom, koji odlikuje najmodernija prezentacija kredibilnih, aktuelnih, objektivnih i tačnih informacija, kao i vrhunskim emisijama u sopstvenoj proizvodnji, ali i programima koji su realizovani u saradnji sa mnogim domaćim produkcijskim kućama.

Muzički šou-programi poput "Prvi glas Srbije", "Ples sa zvezdama", "Tvoje lice zvuči poznato", okarakterisani su kao najpopularniji šou-programi, a zabavno-edukativni kvizovi poput "Želite li da postanete milioner", "Ja volim Srbiju", "Sto ljudi sto ćudi", "Super ljudi", "Savršen minut", "Prva te zove" postali su tradicija koja okuplja celu porodicu.

Prva je prva emitovala kasni noćni tok-šou, koji je stekao enormnu popularnost, i prva počela sa produkcijom kriminalističkih dokumentarnih emisija u filmskoj produkciji poput "Dosijea", " Iza rešetaka" i "Na mestu zločina".

Kvalitetan program gradi se godinama, iz sezone u sezonu pažljivo se biraju emisije, čija popularnost i vek trajanja pokazuje da tim Prve poznaje ovo tržište, osluškuje želje svoje publike i hrabro pomera granice.

Prepoznatljive emisije Prve poput "Jutra", "150 minuta", "Exploziva" i "Exkluziva" takođe se godinama upisuju na listu najgledanijih sadržaja, čija aktuelnost iautentični pristup pričama i informacijama zadržavaju pažnju publike sa velikim uspehom.

Prva je posebno ponosna na najkvalitetniji domaći serijski program koji čine i dalje aktuelne, najgledanije serije u celom regionu "Andrija i Anđelka", "Istine i laži", "Urgentni centar", "Igra sudbine", "Tate" i mnoge druge, a od nove godine i najiščekivanije serije "Besa 2" i "Toma".

Prva je ponosna i na svoj tim, koji slovi za najbolji, a poznato je da ova kuća s velikim zadovoljstvom daje šansu i mladim talentima da se oprobaju i usavršavaju uz iskusnije kolege.

Vrhunski tim profesionalaca Prve hrabro uvodi novine i menja navike gledalaca, jer je politika kuće oduvek bila kvalitet kao imperativ u poslovanju. Tako će biti i u narednih deset godina.

strana 1 od 118 idi na stranu