Bred Pit i Dženifer Aniston razmenili nežnosti: "Tako si seksi" VIDEO

Raskid Breda Pita i glumice Dženifer Aniston mnogi nisu prežalili svih ovih godina, a od kada je završio sa ženom koja ih rastavila, koleginicom Anđelinom Džoli, mediji ne prestaju da ih "mire".

Život

Izvor: B92

Petak, 18.09.2020.

15:52

Bred Pit i Dženifer Aniston razmenili nežnosti:
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff

Obožavatelji ovog para imali su priliku da ih ponovo vide zajedno. Naime, nekadašnji bračni par ponovo se našao zajedno na malim ekranima, a mnogi su u komentarima video-snimka naveli da je očigledno da između njih i dalje sevaju varnice.

Njih dvoje su sa nekoliko drugih slavnih glumaca u četvrtak uveče čitali scenario filma "Fast Times at Ridgemont High".

O Bredu Pitu i Dženifer Aniston svi pričaju: Emocije su i dalje prisutne FOTO/VIDEO

Bred je glumio Breda Hamiltona, dok je Dženifer glumila Lindu, devojku u koju je zaljubljen. Tako je bilo zaista zanimljivo kad je Dženifer izgovorila: "Hej, Bred, znaš da sam uvek mislila da si sladak. Tako si seksi".

U celoj priči narator je bio sjajni Morgan Friman. U ovom zanimljivom video-snimku, koji traje gotovo sat, pojavjuju se i glumac Šon Pen, muzičar Džon Ledžend i njegova supruga Krisi Tajgen, glumac Lej Liota, Metju Mekonahi, Džulija Roberts.

Ovom predstavom su glumci skupljali sredstva za humanitarnu organizaciju CORE, koja pomaže pogođenima pandemijom koronavirusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: