- Vesti -

Kraljevska porodica čestitala rođendan Hariju: Ima li svađe među braćom?

Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt čestitali su danas na Instagramu rođendan Vilijamovom bratu Hariju, fotografijom na kojoj su njih troje u dobrom raspoloženju, a svrha takve objave po svoj prilici je da opovrgne uverenje javnosti da dvojica braće više nisu u dobrim odnosima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, WPA Pool / Pool
Foto: GettyImages, WPA Pool / Pool

Na fotografiji, međutim, nema Harijeve supruge Megan. Na snimku, načinjenom pre tri godine na jednoj atletskoj stazi u Londonu, Hari se može videti kako Vilijama i Kejt pobeđuje u trci, a sve troje imaju osmehe na licima.

Kako ističe londonski "Dejli mejl", do takvog iskazivanja porodičnog zajedništva dolazi posle navoda da nekada nerazdvojna braća dva meseca nisu razgovarala posle takozvanog "Megzita" - odnosno odluke Harija i njegove supruge Megan da se povuku sa svojih dužnosti kao članova kraljevske porodice - ali su neki odmah primetili da Megan nema ni na jednoj od objavljenih fotografija.

Tvrdnje o zavadi između braće iznete su u nedavno objavljenoj zajedničkoj biografiji Harija i Megan, čiji je naslov "Pronalaženje slobode".

Prigodnim fotografijama, Hariju su 36. rođendan na društvenim mrežama potom čestitali i njegova baka, kraljica Elizabeta II, kao i otac, princ Čarls.

strana 1 od 107 idi na stranu