- Vesti -

Zoran Cvijanović nije mogao da plati ćerki školovanje: Ona je preuzela stvar u svoje ruke

Ćerka glumca Zorana Cvijanovića, Milena, danas je glumica i pevačica i živi i radi u Los Anđelesu. Ali put do Amerike i srećnog života bio je težak.

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija, Foto: Depositphotos/photographee.eu
Ilustracija, Foto: Depositphotos/photographee.eu

Nakon što je Zoran Cvijanović 2015. godine zapao u finansijske nedaće nakon sukoba s dobrim prijateljem, sav novac koji je imao uložio je u zajedničku firmu za reciklažu. Umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega, i zato nije imao za Milenino školovanje u Americi.

Ona je tada odlučila da sama sakupi sebi novac.

Milena je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Zanimljivo je da se među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić, navode domaći mediji.

Uspela je da upiše čuveni univerzitet Berkli, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

strana 1 od 115 idi na stranu