Kris Evans konačno progovorio o pehu sa svojim polnim organom

Glumac Kris Evans je šokirao, iznenadio a poneke i odobrovoljio kada je slučajno postavio fotografiju svog polnog organa na Instagram. Evans je brzo uvideo grešku i povukao objavu, ali brzoprsti obožavaoci već su snimili (printskrinovali) ono što bi se moglo nazvati jednim od većih pehova ove godine.

Život

Izvor: B92

Utorak, 15.09.2020.

09:57

Kris Evans konačno progovorio o pehu sa svojim polnim organom
Foto: GettyImages, Alberto E. Rodriguez / Stringer

Glumac Marvelovih filmova danas se oglasio povodom ove nezgodne situacije, nakon dva-tri dana potpune tišine.

Evans je postavio vrlu kratku objavu na svom nalogu na Tviteru.

"Sada kada imam vašu pažnju... izađite na glasanje 3. novembra!", napisao je kratko Evans.

Proteklih dana čini se da je ceo internet komentarisao nemili događaj, a među njima je bio i Krisov rođeni brat, koji se dan kasnije oglasio porukom na Tviteru: "Nisam bio onlajn nekoliko dana, da li se desilo nešto zanimljivo?"

Ali glumica Ket Denings imala je drugačiji pristup.

"Prelepo je videti kako svi poštuju Krisovu privatnost i osećanja. Zar ne bi bilo još lepše da se isto tako poštuju i žene kojima se desi slična situacija?", zapitala se glumica kratko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: