- Vesti -

Britanac pobedio u "Milioneru": Da li vi znate odgovor na poslednje pitanje?

Jedan muškarac iz Velike Britanije postao je tek šesti takmičar kome je pošlo za rukom da odgovori tačno na sva pitanja u britanskoj verziji kviza "Ko želi da postane milioner".

Izvor: B92
Podeli
Foto: depositphotos/dynamicfoto
Foto: depositphotos/dynamicfoto

Donald Fir je ovo uspeo iskoristivši samo jednu pomoć, pola-pola.

"Kao da sedim pored interneta", kratko je prokomentarisao oduševljeni voditelj njegovo znanje. On ne samo da je brzo odgovarao na pitanja, već je davao i obrazloženja za svoje odgovore, sve do poslednjeg, koji je ujedno značio i da je osvojio milion funti.

Fir je, inače, profesor istorije i politike u jednoj srednjoj školi, a izjavio je kako je znao odgovor na poslednje pitanje i pre nego što je video ponuđene odgovore.

S obzirom na to da se emisija ne prikazuje uživo, pobednik je već otkrio kako je dao otkaz nakon osvajanja novca, ali da ne planira da živi rasipnički. Ovaj 57-godišnjak nije čak ni u iskušenju da putuje, zbog pandemije koronavirusa, prenosi britanski The Sun.

Kupiće kamper, a planira da 70% dobitka pokloni svojoj porodici - mnogi su imali problema sa prihodima usled pandemije, pa je srećan što može da im pomogne, tvrdi Fir.

Da li biste vi znali odgovor na poslednje pitanje? Evo kako glasi, i koji su odgovori ponuđeni. Odgovor je ispod fotografije.

Koji pirat je 1718. godine poginuo u bici na teritoriji današnje Severne Karoline?

a) Kaliko Džek

b) Crnobradi

c) Bartolomju Roberts

d) Kapetan Kid

Foto: Depositphotos/stevanovicigor
Foto: Depositphotos/stevanovicigor

Tačan odgovor glasi:

b) Crnobradi

strana 1 od 114 idi na stranu