Nema besplatnog ručka: Hrvatica se javila restoranu sa ponudom, oni je nazvali guskom VIDEO

Mlada influenserka Doris Stanković koja ima preko 75 hiljada pratilaca na Instagramu javila se jednom restoranu u Poreču kako bi ugovorili saradnju, ali nije očekivala odgovor koji su joj dali.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 30.08.2020.

14:14

Default images

@doris.stankovic

Loooool ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound - doris.stankovic
Doris je na svom TikTok profilu objasnila detaljno kako je želela da ugovori posao sa restoranom, i da će za besplatan ručak da izreklamira ovaj lokal na svom profilu, što je inače vrlo uobičajena praksa sa influenserima.
@doris.stankovic

Ajmo ako želite part3😝 ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound - doris.stankovic
Pokazujući celu prepisku sa restoranom, ne zna se ko je više bio u šoku: lokal sa njenom ponudom, ili ona njihovim odgovorima.

"To može da traži Madona ili Serena Vilijams", rekli su joj iz restorana, na šta je ona njima rekla da su neprofesionalni.
@doris.stankovic

I ajmo i taj èetvrti dio ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound - doris.stankovic
Takođe, restoran joj je ponudio da ona dođe na ručak, ali da ga plati, a da će oni taj novac proslediti humanitarnoj organizaciji, što je ova influenserka odbila.

Na kraju ju je osoba koja vodi profil restorana nazvala guskom, a Doris je iskoristila priliku i da kaže da je taj restoran generalno loš, jer ne umeju da ispeku ribu kako treba.

Regionalna Tviter zajednica se šokirala ponašanjem ove influenserke i mnogi su rekli da će besplatno da izreklamiraju ovaj restoran jer nisu hteli da usluže Doris.
@doris.stankovic

Još æe bit koji video o ovom ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound - doris.stankovic

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

218 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: