- Vesti -

"Korona će trajati, ako posmatramo na globalnom nivou, do 30. marta 2025. godine"

Kakvi nas dani čekaju i šta nam je to zapisano u zvezdama? To zna astrološkinja Bosiljka Veselinović.

Izvor: B92, Prva TV
Podeli
Foto: Printscreen / Prva
Foto: Printscreen / Prva

Lekari kažu - čuvajte se, koroni se ne nazire kraj. Matematičari rade proračune za drugi i treći talas. Predsednici najmoćnijih zemalja sveta vode trku ko će pre da proizvede vakcinu. A običan mali čovek je zbunjen i uplašen i ne zna gde je pogrešio.

Odakle nam je stigla korona? Da li je tu i retrogradni Merkur umešao prste? Kako ćemo živeti do kraja 2020, a kako 2021. godine? Da li su tačne priče da je svaka prestupna godina posebna nekada izuzetno dobra a nekada izuzetno loša?

"Ja bih rekla da je astrologija nauka informacionog sistema univerzuma i po zakonu verovatnoće stvari se dešavaju po tačno utvrđenom redu", kaže Veselinovićeva.

Astrologija nam, kako kaže, daje mnogo korisnih informacija.

"Planeta nam je u znaku Jarca, sa podznakom u Vodoliji, a planeta Pluton se nalazi već duže vremena u blizini kao i Neptun koja je vezana za infekcije, skrivene bolesti", kaže ona dodavši da je korona "veštačka tvorevina i nema veze sa slepim miševima".

"Kinezi jedu vekovima te životinjice pa nije bilo korone", dodala je Veselinovićeva.

"Biće tu još virusa, očekivala se korona, jer je sve to u okviru trajanja Plutona koji za dve godine izlazi iz znaka Jarca i poboljšaće situaciju", kaže astrološkinja.

"Danas u svetu imate toliko bolesti, koje postoje ali su izolovane. Izmišljene su vakcine, razni lekovi i to se suzbilo ali nije nestalo, tako će biti i sa koronom", objašnjava Veselinovićeva, i dodaje da kraj pandemije, na globalnom nivou očekuje do 2025. godine.

Drugog talasa, kako kaže, sigurno će biti "povremeno u nekim mestima", a ukoliko se zaista osvestimo i poštujemo mere biće svakako bolje.

Opširnije u video-materijalu

strana 1 od 123 idi na stranu