"Ekspert za NLO" tvrdi da je otkrio pet vanzemaljskih baza u Južnoj Karolini VIDEO

Samoproglašeni ekspert za NLO tvrdi da je otkrio ulaze u pet različitih podzemnih baza u Južnoj Karolini. Lovac na vanzemaljce kaže da veruje da navodne baze imaju tajne prolaze koji vode u more.

Život

Izvor: Sputnik.rs

Četvrtak, 13.08.2020.

09:00

Foto: depositphotos/mike_kiev

Skot Varing kaže da je, koristeći Google Earth, otkrio vanzemaljske ispostave koje su skrivene na ostrvu u Južnoj Karolini. U pitanju je pet udubljenja ovalnog oblika koja su, čini se, savršeno ukomponovana na satelitskoj slici.

Ova upečatljiva formacija ubedila je Varinga da ovali kriju podzemne vanzemaljske baze, a on tvrdi da imaju duge prolaze koji vode u more.

"Pet ostrva je na mapi pod savršenim uglom od 45 stepeni. Tu je središnji oval koji je najveći, a zatim prema krajevima idu sve manje dok. Oni su postrojeni paralelno jedan sa drugim. Sve bi to trebalo da je statistički nemoguće, a ipak... eto ga", napisao je Varing.

Iako su formacije ovalnog oblika upečatljive, naučno objašnjenje je da su oni močvarna područja, poznata kao Zalivi Karoline. To su eliptična udubljenja u velikoj meri ispunjena kišnicom i plitkim podzemnim vodama.

Ona se prevashodno nalaze u Karolini i Džordžiji, ali se mogu videti i na mnogim mestima duž obale američkog Atlantskog okeana.

Zanimljivo je da geolozi nisu sasvim sigurni u to šta je prouzrokovalo neobične vodene formacije, a neki čak navode da su one možda posledica udara kometa u davna vremena. Međutim, većina stručnjaka smatra da su to ostaci drevnih erozivnih procesa koji se više ne odvijaju, prenosi "Raša tudej".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: