- Vesti -

Uočila seksualnog napasnika, pa reagovala: "Neću da dozvolim da nekoga zlostavljaš" VIDEO

Video-snimak devojke koja se raspravlja sa seksualnim napasnikom postao je hit na internetu.

Izvor: B92, Index
Podeli

U pitanju je devojka koja se zove Kejtlin, a cela situacija desila se u Njujorku. Ona je u prevozu, kada se vraćala sa posla, ugledala čoveka koji je otvoreno seksualno napastovao drugu devojku. Najpre ga je samo posmatrala, nadajući se da će prestati, ali kad je shvatila da on ne odustaje, uključila je kameru i obratila mu se.

Video-snimak koji je objavila na Tiktoku pre šest dana pregledan je više od dva miliona puta. Kad mu se obratila, nepoznati muškarac ju je napao zato što se umešala.

"Šta bi trebalo da uradim kad nepoznatoj ženi govoriš o svom penisu? Seksualno zlostavljaš nekoga i ja ti to neću dopustiti, to nije u redu", odgovorila mu je ona.

On joj na to uzvraća: "Šta si ti, neka feministkinja?", na šta mu je ona odgovorila: "Ako je to potrebno da prestaneš da maltretiraš ljudsko biće".

"Pogledala sam oko sebe da vidim ko je još u metrou i čini se da smo nas dve bile jedine žene. Tu su bila i tri muškarca, ali njih nije uznemiravalo to što se događa. Muškarac je potom ustao i krenuo prema ženi, držeći svoj polni organ u ruci", rekla je Kejtlin za Baz fid (BuzzFeed).

Svađali su se narednih pola sata, čak i kad je žena koju je napastvovao izašla iz gradskog prevoza, prenosi Indeks. Na Tiktoku dobija, uglavnom, komentare podrške zbog svoje hrabrosti.

"Svaka žena može da vam navede nekoliko ovakvih iskustava, nametanje i napade, a zajedničko im je to što svedoci nikad ništa nisu rekli napadaču. Da bismo razbili taj ciklus, ljudi moraju da reaguju kad to vide i isprave takvo ponašanje, ili će drugi i dalje misliti da je to prihvatljivo", zaključila je Kejtlin.

strana 1 od 123 idi na stranu