Gitaru zamenio letećim tanjirima: "Razgovor o istini konačno može da počne"

Bivša zvezda grupa "Blink-182" i "Angels & Airwaves" Tom Delong izabran je da "baci novo svetlo" na fenomen NLO-a tokom virtuelnog Komik-kon panela.

Život

Izvor: B92

Utorak, 11.08.2020.

14:03

Gitaru zamenio letećim tanjirima:
Foto: Getty Images, Emma McIntyre / Staff

Ovaj muzičar koji je postao stručnjak za leteće tanjire i vanzemaljce, spreman je da podeli svoja razmišljanja o vanzemaljcima na virtuelne verzije njujorškog Komik-kona.

Tomovo interesovanje za život u svemiru počelo je pre mnogo godina, a on je napustio grupu "Blink-182" još 2015. godine da bi istražio da li postoji vanzemaljski život.

Bio je čak i voditelj TV emisije "Unidentified: Inside America's NLO Investigation" prošle godine na kanalu "History" koja se bavila "razotkrivanjem novih dokaza o neidentifikovanim letećim objektima".

"Sa ovom emisijom pravi razgovor o istini konačno može da počne", rekao je Delong tada.

U septembru prošle godine, Mornarica Sjedinjenih Američkih Država je takođe potvrdila da su neki vojni snimci misterioznih objekata koji lete nebom koje je objavila Tomova organizacija "To The Stars Academy of Arts & Science" verodostojni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: