Od paralize ga delio jedan centimetar: Sajmon Kauel se oglasio posle nesreće

Sajmon Kauel, TV producent i "šef" emisije X-Faktor, obratio se svojim pratiocima na Tviteru prvi put nakon operacije kičme.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.08.2020.

09:17

Od paralize ga delio jedan centimetar: Sajmon Kauel se oglasio posle nesreće
Foto: GettyImages/Amy Sussman/Staff

Kauel se, prema pisanju portala The Sun, osećao ošamućeno posle operacije. Inače, on je i završio u bolnici zbog nesrećnog slučaja kada je pao sa svog električnog bicikla.

Biće potrebno nekoliko nedelja da se modrice povuku i da otekline splasnu, ali Kauel je prilično optimističan. Još uvek nije poznato da li će biti trajnih posledica, a operacija je trajala šest časova.

Kako su za Mirror rekli njegovi prijatelji, da je povreda bila pomerena samo 1 centimetar, Kauel bi ostao paralizovan.

"Jedan dobar savet: Ako kupite električni bicikl, pročitajte uputstvo pre nego što krenete da ga koristite. Pao sam i povredio kičmu. Hvala svima na lepim porukama. Zahvaljujem i bolničkom osoblju. Čuvajte se, Sajmon", pisalo je u objavi koju je podelio sa 11.3 miliona svojih pratilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: