Baka Prase u zatvorskom odelu otkrio zašto ga nije bilo ovako dugo: "15 dana pakla"

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase pre nešto više od dve nedelje odlučio je da se povuče sa Jutjuba, a sa Instagrama je uklonio sve fotografije, sem one objavljene 22. jula na kojoj su bile tri tačkice. Međutim sada se, nakon pauze, ponovo oglasio.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 09.08.2020.

09:10

Default images

View this post on Instagram

DOSIJE 2004

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Popularni jutjuber danas se nakon pauze oglasio na toj društvenoj mreži i objavio fotografiju na kojoj pozira u zatvorskom odelu.

"Dosije 2004", napisao je ispod fotke koja je brzo pokupila preko 240 hiljada lajkova njegovih fanova koji su pisali komentare podrške ispod objave.

"Drži se, brate moj", "Vrati nam se na Jutjub", "Izvući ćemo te", "Baka ovo ne zaslužuje", samo su neki od komentara, a Ilić je nekima od njih i zahvalio na podršci.

Ubrzo je objavio i video na Jutjubu pod nazivom "15 dana pakla u zatvoru, pretukli me". U tom videu Ilić je snimio skeč u kojem glumi da je uhapšen, priveden na suđenje te osuđen na 15 dana zatvora.

Takođe, nakon izlaska iz zatvora po njega dolazi bela limuzina, u kojoj pije šampanjac.

"Kao otkazali mi sponzori. Ljudi, šta je vama? Vraćam se jači nego ikad, svašta očekujte. Srećan sam što sam se vratio, napunio sam baterije i nastavljamo sa snimanjem", poručio je u videu.

Podsetimo, najpoznatiji jutjuber s prostora nekadašnje Jugoslavije povukao se nakon afere s maloletnicom ove platforme, a kako su preneli hrvatski mediji, tamošnja omladina, bila je veoma tužna zbog toga. Baka Prase je ranije u klipu pod nazivom "Moj poslednji video", objasnio da je prošao kroz teške momente i da se povlači kako bi pronašao svoj životni put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

208 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: