Ceo svet je tugovao za neverovatnom Merilin Monro: Ovo je njen poslednji snimak

Psihijatar Ralf Grinson pronašao je telo čuvene holivudske glumice Merilin Monro u spavaćoj sobi njenog doma u Brentvudu u Kaliforniji. Taj 5. avgust 1962.godine bio je koban po čuvenu glumicu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2020.

11:53

Ceo svet je tugovao za neverovatnom Merilin Monro: Ovo je njen poslednji snimak
Foto: Depositphotos / ozina

Grinsona je oko 3 ujutro pozvala služavka Junis Murej koja je "osetila da nešto nije u redu" jer je svetlo u sobi bilo upaljeno, a vrata su bila zaključana.

Smrt je zvanično potvrdio Hajman Engelberg, lekar Merilin Monro, koji je u kuću stigao tog oko 3:50 časova.

Vest o iznenadnoj smrti glumice se uskoro našla na svim naslovnicama američkih i evropskih magazina, a stopa samoubistava u Los Anđelesu se tog meseca dvostruko povećala.

Ovo je poslednji poznati snimak Merilin Monro, nastao malo pre nego što je glumica sebi tragično oduzela život. Njenu smrt ljudi širom sveta i dalje posmatraju kao nerešenu misteriju, a činjenica da se dugo se šuškalo da je Merilin Monro bila u vezi i sa predsednikom Džonom F. Kenedijem i sa njegovim bratom Robertom Bobijem Kenedijem, potpiruje teorije zavere i posle toliko godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: